Ora News – “Ferrari” nga Borshi-Ramës: Komandant, do bësh ndonjë gjë? Uji derdhet dhe ne s’kemi!

0
50705

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Gjatë turit të bashkëqeverisjes me qytetarët në Himarë, kryeministri Edi Rama u përfshi me debate me një banor të Vunoit, i cili midis të tjerash tha se “nuk është partia mbi të gjitha por ligji”. Rama i mori dokumentet e tij dhe deklaroi se bashkë me shqyrtimin e çështjes së qytetarit, do të shihte që të shpallte gruan e tij “heroinë të punës socialiste”. Shqetësimi i qytetarit kishte të bënte me shfrytëzimin e një kullote.

Rama: Jepja Ferrarit.

Banori: Faleminderit që erdhët këtu në Himarë. Të kishte kaluar edhe një herë andej.

Rama: Andej kalova se nuk erdha me not.

Banori: Se ke bërë plazh andej, je rritur në Shkallë. Ne Bashkia dhe ministri Gjiknuri na kanë respektuar. Dua të na bësh nder zt. Kryeministër se këta nuk kanë lekë. Është një plazh gati 3 km në Shkallën e Borshit. Ujë derdhet në det dhe është gjynah që ne nuk kemi ujë. Po deshe meqë je komandanti, është në të mirën tënde të bësh diçka edhe në Borsh.

Rama: Unë e di që e ke për mua.

Banori: Të duhet. Ke pak dhembshuri apo dashuri edhe për lagjen e Shkallës. Ke bërë shumë këtu në Himarë. Ndoshta ne jemi myslimanë…

Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/ferrari-nga-borshi-rames-komandant-do-besh-ndonje-gje-uji-derdhet-dhe-ne-skemi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here